Dowgwillo_kop

Witamyblok wit|blok witNazwiskoblok wit|blok witHerbblok wit|blok witGenealogiablok wit|blok witKoligacjeblok wit|blok witAlbumy i wspomnieniablok wit|blok witHonor i Ojczyzna
Zdjęcia bezdomneblok wit| blok witAktualnościblok wit|blok witWarto przeczytaćblok wit|blok witWarto zobaczyćblok wit|blok witŻołnierze Wyklęciblok wit
blok wit
Matki Polkiblok wit|blok witPolskie Kresyblok wit|blok witLekcja historiiblok wit|blok witŚpiewnik wileńskiblok wit|blok witBiblioteka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte lezer.
De vrije vertaling van dit artikel is niet het werk van een professionele vertaler, dus u moet niet verrast zijn als u verschillende soorten fouten tegenkomt. Niet spelfouten zijn belangrijk maar de informatie die we kunnen verkrijgen.

 

Vijf leugens over vaccineren. Fragment uit het artikel van dr J. Jaskowski getiteld “Jak fanatycy szczepień oszukują społeczeństwo [...]” van 21-1-2020.

dr J. Jaśkowski

[…]

Bedrog nr. 1.

Eerst beweerden voorstanders van vaccinatie dat eenmalige vaccinatie voldoende was om levenslange immuniteit (net als na een ziekte) te krijgen. Na enige tijd bleek dat sommige mensen niet reageerden op vaccinatie. Vaccinatie fanaten zeiden dat voor mensen die geen toename van antilichamen vertoonden, een tweede reeks injecties moest worden gegeven en na een tijdje, vanwege een zeer snelle afname van de antilichamen na vaccinatie, een derde portie enz. CDC-onderzoeken [Centers for Disease Control and Prevention] bij achttienjarigen hebben aangetoond dat na de vaccinatie serumantilichamen slechts één jaar blijven in hun lichaam. Met andere woorden, de hele filosofie stoort in. Ondanks de vaccinatie van kinderen en jeugd, als volwassenen zijn ze niet immuun. Er was echter geen epidemie onder volwassenen. Met andere woorden, ondanks het bewijs dat antilichamen na vaccinatie geen duurzame immuniteit bieden, vaccinatiefanaten verbergen dit feit.

Bedrog nr. 2.

Gevaccineerde jonge vrouwen dragen geen immuniteit over op hun pasgeboren kinderen. Met andere woorden, vaccinaties elimineren de natuurlijke immuniteit van baby's met moedermelk. Studies hebben zonder twijfel bewezen dat de antilichamen van gevaccineerde moeders geen immuniteit voor hun kinderen bieden. Met andere woorden, de jongste en meest weerloze wezens zijn beroofd van de natuurlijke immuniteit die ons […] is gegeven vanwege de domheid en hebzucht van farmacologische zorg en hun helpers. In het eerste kwartaal van 2019 is tot 24% van de mazelen patiënten jonger dan 15 maanden. De CDC-analyse van de incidentie van mazelen in de jaren 2001-2015 toonde aan dat de incidentie per miljoen inwoners de hoogste is in de groep tot 15 maanden oud. In het verleden, in het tijdperk voor vaccinatie, werden deze kinderen beschermd door maternale antilichamen.

Bedrog nr. 3.

In tegenstelling tot de theorie, gevaccineerde mensen met mazelen worden nog vaker ziek en het beloop is zwaarder dan bij de kinderen die de eerste keer ziek zijn geworden. Beschikbare gegevens in de CDC geven aan dat ten minste 13% van de gevallen heeft betrekking op correct gevaccineerde mensen. Volwassenen ouder dan 18 jaar vormden 23%. Een analyse van gevallen in de jaren 2001 - 2015 toonde aan dat 87% van de gevallen betrekking had op mensen ouder dan 18 jaar. Uit hetzelfde onderzoek met betrekking tot de staat Californië bleek dat maar liefst 20% van de patiënten volledig was gevaccineerd. De kwestie van virusoverdracht is nog erger. Studies hebben aangetoond dat tot 20% volledig gevaccineerde mensen kunnen virus verspreiden. Met andere woorden, het zijn de gevaccineerde mensen die een bedreiging vormen voor de populatie gezonde kinderen.

Bedrog nr. 4.

In tegenstelling tot de insinuatie van vaccinologen [ze hebben geen wetenschappelijke werken die hun hypothesen bevestigen] juist de mensen die zijn gevaccineerd zijn het reservoir van het virus en ze overdragen die naar andere mensen. De CDC wist tenminste sinds 1990 dat door het vaccin gemodificeerde virus is de bron van nieuwe uitbraken, toen de gemodificeerde mazelen stam een ​​21-jarige student doodde. Onderzoek uitgevoerd in 2015 toonde aan dat elke twee van de vijf gevallen van mazelen worden veroorzaakt door het vaccinvirus, niet door wildtype van mazelen. Met andere woorden, ongeveer 40% van de gevallen wordt veroorzaakt door vaccins. Soortgelijke onderzoeksresultaten zijn in 2016 gepubliceerd in J van Clinical Microbiology CDC. Tot identieke conclusies zijn auteurs van publicatie in Jama Pediatrics gekomen. In 2019 meldden Japanners de overdracht van mazelen van een twee keer gevaccineerde persoon naar de volgende drie en vervolgens naar nog eens zes. Dit alles gebeurde met het vaccinvirus. Japan verbood MMR-vaccinatie in 1993! Met andere woorden, gevaccineerde kinderen moeten minimaal 6 weken in quarantaine worden geplaatst. Zoals het is gebeurd in 2018 met een Amerikaans oorlogsschip dat dreef door zeeën en oceanen vanwege de vaccin epidemie.

Bedrog nr. 5.

Op zijn zachtst gezegd vaccinaties mislukkingen dat wil zeggen de infectie van volgende mensen door gevaccineerde mensen, zijn niet alleen van toepassing op het MMR-vaccin. Reeds in 2006 meldden de Canadezen dat de immuniteit bij volledig gevaccineerde mensen, ondanks hoge niveau antistoffen, is niet volledig en van tijd tot tijd lijdt tot nieuwe uitbraken. Alle verwarring bij vaccinatiefanaten komt door verandering de betekenis van begrippen. Antilichamen betekenen alleen dat een bepaald organisme in contact is geweest met een bepaalde ziekteverwekker en het zegt niets over de immuniteit van het lichaam. Ook de grootte of het aantal antilichamen duidt op goede voeding van een persoon en niet op zijn weerstand. Deze vaccins zwendel bestaat al 300 jaar en de mensen die ermee bezig zijn konden geen methode ontwikkelen om de weerstand van een bepaalde persoon bepalen en ze behandelen iedereen als een kudde communistische schappen: allemaal gelijk en hetzelfde, dus het vaccin. Deze redenerende filosofie bepaalt precies dat deze mensen bij de groep kopers en verkopers behoren. Hoe groter de productie, hoe groter de winst.

[...]