Dowgwillo_kop

Witamyblok wit|blok witNazwiskoblok wit|blok witHerbblok wit|blok witGenealogiablok wit|blok witKoligacjeblok wit|blok witAlbumy i wspomnieniablok wit|blok witHonor i Ojczyzna
Zdjęcia bezdomneblok wit| blok witAktualnościblok wit|blok witWarto przeczytaćblok wit|blok witWarto zobaczyćblok wit|blok witŻołnierze Wyklęciblok wit
blok wit
Matki Polkiblok wit|blok witPolskie Kresyblok wit|blok witLekcja historiiblok wit|blok witŚpiewnik wileńskiblok wit|blok witBiblioteka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte lezer.
De vrije vertaling van dit artikel is niet het werk van een professionele vertaler, dus u moet niet verrast zijn als u verschillende soorten fouten tegenkomt. Niet spelfouten zijn belangrijk maar de informatie die we kunnen verkrijgen.

 

Valse vlag, Wuhan-fobie en verval van de economie!

dr J. Jaśkowski

Motto:
Gezondheid is altijd een individuele zaak van de patiënt. Openbaar zijn huizen die bordelen worden genoemd.
Medische wetten dienen handelaren en geheime diensten om van de mens een beter slaaf te maken [politiek/economisch].

 

[…]

Hier zijn enkele woorden om uit te leggen wat de kranten-epidemie in 2020 in de wereld heeft veroorzaakt.
Ik zal je kort herinneren aan de geschiedenis van dit circus, Wuhan-fobie genaamd.
Op 31 december 2019 meldde de Pools-talig pers dat er een onbekende ziekte was opgetreden in Wuhan, China, omdat 18 mensen ziek waren geworden. Naar verluidt een reguliere arts ontdekte in het ziekenhuis een onbekend virus dat deze ziekte veroorzaakte
Massamedia van massale deinformatie raakten onmiddellijk geïnteresseerd in het probleem en begonen alarm te slaan. "Belangrijkste" onder hen, zoals Gazeta Wyborcza, d.w.z. een joodse krant voor Polen volgens redacteur Michalkiewicz, of een andere Pools-talige pers van Duitse eigenaren, […] deden hun best om de angst te verspreiden.
Het was niet bijzonder moeilijk omdat de regering van Warschau de televisie meefinancierde met twee miljard zloty, wat een gemiddelde stijging van 500% statistisch per hoofd per jaar opleverde. Met andere woorden, het gemiddelde salaris volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek in deze groep journalisten is gestegen van 5.000 PLN tot 25.000 PLN per maand.
Er moet objectief worden toegegeven dat ten minste enkele van deze mensen hun vak kenden, omdat de angstepidemie snel groeide. Je kunt zelfs zeggen sneller dan welke ziekte dan ook.
Dit werd begunstigd door andere regeringsbesluiten met betrekking tot dit coronavirus.
De eerste voorbereidingen voor de komende epidemie vonden al plaats in 2008. Toen hadden de acteurs van de politieke scene op Wiejskastraat de wet inzake infectieziekten goedgekeurd, die na de aankondiging van een epidemie in een bepaald gebied, de invoering van verplichte vaccinaties, isolatie van verdachten enz. mogelijk maakte. Deze wet werd door de wet van 2 maart over het coronavirus versterkt, wat praktisch neerkwam op het opleggen van de staat van beleg zonder zijn negatieve associaties met 1981.
De grondwet is gemarginaliseerd. De regering kan besluiten uitvaardigen en niet schriftelijk maar zelfs telefonisch. Alsof de ontvanger de Heilige Geest was en wist wel wie er aan de andere kant van de draad zat.
De wet vereiste geen schriftelijke bevestiging van de verordening maar wel vereiste onmiddellijke uitvoering en overhandigde een hele reeks grondwettelijke bepalingen in de handen van overheidsfunctionarissen die, naar verluidt, verantwoordelijk waren voor de volksgezondheid.
Zoals iedereen kan zich zelf overtuigen, doen de huidige feiten u eerder twijfelen aan de professionaliteit van deze ambtenaren. Het bewijs van het gebrek aan elementaire professionele voorbereiding van deze mensen was zowel vogelgriep als varkensgriep, of Afrikaanse varkenspest.
Analyse van deze gebeurtenissen geeft duidelijk aan dat het doel van de activiteiten was:
het opleggen van strengere wetten en het vernietiging van de zelfvoorziening op voedselgebied van ons land.
Tijdens de vogelgriep werden in de pluimveestallen vele miljoenen kippen vermoord, terwijl op dat moment praktisch geen dode wilde vogels werden gevonden. Wilde vogels, die in ons land overwinterden, voelden zich perfect, wat iedereen in de lucht kon observeren.

https://www.polishclub.org/2016/12/19/dr-jerzy-jaskowski-swieta-sie-zblizaja-ptasia-grypa/
https://www.youtube.com/watch?v=CQS1FSN4vD4
https://zdrowapolska.org.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=111:dr-jerzy-jaskowski-chinski-wirus-wuhan-uzyteczni-idioci-w-akcji&catid=16&Itemid=142

Evenzo varkensgriep; behalve het uitvloeien van miljoenen uit het sociale verzekeringen en het introduceren van het pseudo-vaccin op de Poolse markt zonder passend onderzoek. Het beste bewijs dat het ging om het testen van het A1H1N-virusvaccin was dat
ten eerste: het vaccin veroorzaakte ernstige hersenbeschadiging, narcolepsie genaamd, en werd officieel teruggetrokken uit bijvoorbeeld de Scandinavische landen;
ten tweede: zoals uit Canadese studies is gebleken, versnelde dementie bij ouderen en sterfgevallen.

http://biotalerz.pl/tag/swinska-grypa/
https://www.polishclub.org/2013/01/19/dr-jerzy-jaskowski-grypa-lekarze-ostrzegaja-tzw-swinska-grypa-co-to-jest-cz-iv/
https://www.polishclub.org/tag/swinska-grypa/
https://www.facebook.com/JJaskow/posts/371713706494595/

Afrikaanse varkenspest heeft onze varkens zo uitgedund dat we vlees uit het buitenland moeten importeren. De prijs van ons varken was 3,20 zloty en die uit het buitenland 8,50 zloty, wat bijna 3 keer zo duur is.

https://niezaleznemediapodlasia.pl/dr-jerzy-jaskowski-ciag-dalszy-oszustwa-afrykanskiego-pomoru-czyli-jak-wykanczac-polskich-hodowcow/
https://www.polishclub.org/2014/03/22/dr-jerzy-jaskowski-jak-mozna-sie-zeswinic-przyklad-asf/
https://www.polishclub.org/2013/08/18/dr-jerzy-jaskowski-kolejna-swinska-sprawa-inspektora-sanitarnego/
https://zambrow.org/forum/-afrykanski-pomor-swin-sabotaz-polskiej-gospodarki-powiedz-o-tym-rolnikom/364879

Er moet benadrukt worden dat dit virus niet gevaarlijk is voor mensen en het heeft geen zin om varkens te vernietigen, zoals het ministerie van Landbouw vaak deed.

"Kijk wie de activiteit ten goede komt" [Cui bono?] zegt een oud Romeins gezegde. Het valt niet te ontkennen dat de westerse voedselconcerns begunstigden zijn van een dergelijke actie van de minister van Landbouw
Op deze eenvoudige manier, zonder militaire actie, zijn we bijna kaalgeplukt.

Wat betreft de zaak Wuhan. Talloze ziektegevallen van de 11 miljoen lokale bevolking werden veroorzaakt door milieuvervuiling. Het BBP van Wuhan is driemaal hoger dan dat van Polen. De hoeveelheid afval is intimiderend. Afvalverbrandingsinstallaties zijn gebouwd zonder passende veiligheidsmaatregelen. Echte smog, en niet die smog die allen in de kranten voorkomt, veroorzaakte veel longontsteking, bronchitis, enz. In 2018/19 begonnen mensen in opstand te komen tegen de bouw van een tweede verbrandingsoven. Er waren ook rellen en het leger werd ingezet. Om de ernst van situatie te verdoezelen, werd een coronavirus epidemie aangekondigd.

Dat het een grote zwendel is, als gaat om de dreiging van een coronavirus voor mensen, is ongetwijfeld het geval van het Japanse cruiseschip Diamont Princess. Zoals iedereen zelf kan nagaan, enkele wekenlang waren we bang gemaakt door Pools-talige media van Duitse eigenaren voor het zware lot van besmette 3711 mensen die op dit schip zaten. Het schip zwierf over de zeeën wegens de "epidemie" en kon geen enkele haven aandoen. Na een quarantaine van 30 dagen bleek dat van deze 3711 mensen slechts 240 mensen ziek werden en 8 stierven!
Met andere woorden, het sterftecijfer van het virus is 0,21, wat meer dan 10 keer lager is dan een gemiddeld sterftecijfer voor griep 3-5%. Er moet worden benadrukt dat meer dan 75% van de mensen op het schip 65 jaar of ouder waren. Het waren dus potentiële passagiers van hoog risicogroep, volgens de regering deinformateurs met titels.
De groep mensen die op dit schip was verzameld, was zelfs een voorbeeld van een medisch experiment. Adequate populatiegrootte, totale isolatie. Gesloten gebied.
Verhalen over een aanzienlijke bedreiging voor de bevolking zijn dus niet gebaseerd op feiten, maar op verzinsels van de overheid.

De epidemie verplaatste zich naar verluidt naar Italië. Het was verbazingwekkend dat eerst, van november [2019] tot januari 2020, ongeveer 125.000 mensen boven de 60 werden ingeënt met het "nieuwe" griepvaccin. Ouderen begonnen ziek worden en stierven. Dit gebeurde in de meest industriële regio van Italië. Voor de zekerheid de toestand van luchtverontreiniging in deze industriële regio was ook niet vermeld. Natuurlijk, schuld laag bij het Chinese virus. Er zijn geen schuldige partijen. Niemand zal het virus voor de rechter slepen.
De verdere ontwikkeling van deze kranten-epidemie ging zeer snel. In alle landen waar er centrale banken waren, ondergeschikt aan de City of London Corporation, werd op zijn beurt, soms op basis van twee ziektegevallen, een epidemie aangekondigd en werden beperkingen opgelegd aan burgers zoals blokkades van geldautomaten of beperkingen op geldopnames. Bankiers weten dat het virus op bankbiljetten wordt overgedragen. Het probleem is echter dat in de afgelopen eeuw geen enkele bankmedewerker tot dusver een epidemie heeft veroorzaakt. Dus op basis waarvan mensen die slecht bekwaam waren in de geneeskunde en zeer bekwaam waren in het beroven van samenleving, zoals bankiers zijn, met zo'n idee kwamen? Is het niet bekend. Op de straat beweert man dat de enige reden is wens om alle mensen te chippen en elektronisch geld te creëren. Simpel gezegd, mensen slaven van banken maken.

Maar eerst vanaf het begin beginnen.
Deze angst-pandemie is noodzakelijk om wetswijzigingen in de wetgeving van afzonderlijke landen door te voeren. Je begint met verwarring veroorzaken in het land.
Verwarring kan gemakkelijk worden veroorzaakt als je monopolie op informatie bezit, d.w.z. de beschikking hebben over de pers, radio en televisie, en ook over internet.
Dit is niets nieuws. Al in de jaren dertig [op 30 oktober 1938, Herbert Welles's boek 'War of the Worlds'], ontstond er paniek in de VS door het hoorspel over de landing van " Marsmannetjes" uit te zenden. Honderden mensen verlieten in paniek hun appartement en vluchtten het bos in.
Door tegenstrijdige beslissingen te nemen is verwarring heel gemakkelijk te veroorzaken. Zo werd eerst voorgesteld dat het dragen van gezichtsmaskers van weinig waarde was, maar na instructies uit Londen kwam er een verplichting tot het dragen van maskers. Vroeger kon de moeder een kind sturen voor brood of aardappelen en nu moet ze, dankzij de briljante besluiten van de regering van Warschau, de aardappelen zelf halen. Een slimme ambtenaar op het idee kwam dat een jongere van 15-17 jaar met een volwassene naar buiten mag gaan en ouders niet kan helpen, maar wel in een fabriek kan werken !!!
In mijn tijd ging 5 jaar oud kind voor melk of broodjes en het stoorde niemand.
Anders bewijzen dergelijke besluiten dat de regering van Warschau zich alleen bezighoudt met het zaaien van verwarring en angst. Angst, omdat het overtreden van decreten kan leiden tot strafrechtelijke gevolgen in de vorm van zeer hoge bekeuringen.
De complexiteit van het probleem is de tweede punt die voorspelt het succes van de actie uitgevonden door de ‘oudere en de slimme’ van de City.
Ik herinner u eraan hoe ze vorig jaar bedreigden met de meest kwaadaardige infectieziekte die naar verluidt mazelen heet. Het betekent niets dat geen één van de Poolse virologen in de afgelopen 80 jaar na de oorlog dit virus kon isoleren, maar in TV konden ze iedereen bang maken.
Vervolgens dreigden ze met smog die was in Polen wel maar tot de jaren tachtig, omdat ze de industrie vervolgens aan vreemden verkochten en mogelijk smog het gevolg is van het niet naleven van de milieuregelgeving door deze concerns. De minister van Milieu, Klimaat en Inspectie van de Volksgezondheid is immers verantwoordelijk voor een dergelijke veronachtzaming van de regelgeving.
De strijd tegen smog in de kranten is dus een direct bewijs van het gebrek aan competentie van mensen die deze ministeries vervullen.
En op dit alles wordt de Italiaanse epidemie na vaccinatie opgelegd. Ze begonnen met het vervalsen van het aantal sterfgevallen door te stellen dat elke overleden persoon, die werd getest en een positief gevonden, betekent dat hij stierf aan een corona virus. Dit werd gezegd door niemand minder dan de woordvoerder van het Witte Huis. Zelfs als een man wordt ontslagen vanwege het sluiten van een bedrijf, zullen ze schrijven dat hij is gestorven aan een corona virus.
Deze hoeveelheid tegenstrijdige informatie in de toon van bedreiging veroorzaakt angst.
Het beste bewijs van de angstzaaierij is het bericht dat dit virus uit een biologisch wapenlaboratorium is vrijgelaten en een hybride is van biologische wapens.
Kijk hoeveel nuttige idioten op internet deze verkeerde informatie onmiddellijk oppikten. U kunt deze pagina's direct aan één opdrachtgever koppelen. In het algemeen ze prooien op de onwetendheid van de samenleving. […]

Tegenstrijdigheid van informatie.
Al deze media hebben één doel. Dit is hetzelfde spel als actrices die bewust willen betrokken zijn bij schandalen. Het is geweldig als de kranten over mij schrijven, goed of slechter maakt niet uit, belangrijkste is dat ze schrijven, zegt zo'n dame. Op deze manier kan de regisseur mij uit de massa plukken.
Door gebruik te maken van menselijke ijdelheid en nieuwsgierigheid, deinformatie-specialisten voegen virus overal in. Belangrijkste is dat in elk televisie-, radioprogramma of op internet de lezer of kijker dit product van de fotoshop voor zijn ogen krijgt, d.w.z. het coronavirus.
Dit is een soort training van "Pavlovs hond", zoals je kunt zien ook zeer effectief voor het trainen van mensen.

De introductie van chaos.
Het belangrijkste van dit circus is het introduceren van chaos. Chaos zorgt ervoor dat mensen genoeg hebben van alles en akkoord gaan met elke domheid van de heersers. Uiteindelijk voor de goedkeuring van één wereldregering, dus New Order World.
De façades van filantropie en humanitarisme zijn het beste masker waarachter criminele activiteiten verborgen kunnen blijven.
Merk op, hoeveel lofprijzingen er zijn voor degenen die in de eerste lijn vechten met het coronavirus, gezondheidsmedewerkers.

En het geld?
Elk politieagent ontvangt maandelijks 700 PLN en journalisten enkele duizenden per maand, omdat ze verantwoordelijk zijn voor door mij genoemde regels van de samenleving bedrog.
De tweede en beste façade voor het verbergen van misdaad is "publieke overheidsdienst".
Ik herinner u eraan…
Onder het voorwendsel van de vogelgriep werden ongeveer 50 miljoen uit budgetten onttrokken voor die dekens op de wegen die de verspreiding van ziekteverwekkers zouden voorkomen.
Onder het voorwendsel van Mexicaanse griep werden de kosten van grieponderzoeken met meer dan 50% verhoogd.
Onder het mom van corona virus werden bijvoorbeeld de kosten van maskers verhoogd van 1,50 PLN tot PLN 6,50. Ondanks het feit dat minister Szumowski nog begin februari betoogde dat maskers niet nodig waren maar toen de City aanklopte, werden de maskers onmiddellijk verplicht.

Religie
Gebruik van religie vergroot geloofwaardigheid van criminele activiteiten.
Dit was al in 1517 bekend toen de Hohenzollerns een protestantse sekte creëerden met Luther aan de leiding.
Wat doet de regering van Warschau en de kerk onder leiding van de Bisschop van Rome momenteel?
Hij sluit zich met verspreiden van verwarring bij journalisten aan.
Ik zal hier het vreemde feit van het bestaan ​​van twee pausen niet noemen. Paus Benedictus, ontslagen nadat City elektronische afrekeningen met het Vaticaan opschortte, en een nieuwe paus. Met andere woorden, we hebben twee pausen. Dit lijkt erg op de tijden van de gevangenschap van pausen in Avignon. Het is van het begin bekend dat er maar één opvolger van Jezus op aarde kan zijn. Paus Benedictus heeft zijn zegel niet vernietigd, dus hij heeft formeel pauselijk gezag.
Ik weet niet wanneer deze kwestie wordt opgelost. De gevangenschap van Avignon duurde ongeveer 100 jaar. Het duurde zo lang voordat de eminenties tot bezinning kwamen.
De momenteel uitgevaardigde orders om kerken en begraafplaatsen te sluiten, laten duidelijk een gezamenlijke richting zien, hand in hand met het City-bestuur en hun vertegenwoordigers in individuele landen. Dit is niet verwonderlijk, bijvoorbeeld in Polen is de lijst van communistische agenten in de kerk nog niet bekendgemaakt. We zien de effecten van steeds. Zoals de bisschop Meringa van Włocławek, alias Lucjan, het is niet bekend of hij optreedt als bisschop-priester of als medewerker van speciale diensten. […]
Er zijn nog steeds veel van zulke jongens die aan twee kanten spelen. [...]
Het is dus niet bekend of ze de bevelen van de regering opvolgen of hen opleggen om een ​​nieuwe religie als bijvoorbeeld het protestantisme te willen introduceren?
[…]

Er blijven nog een paar zaken over die u moet overwegen:
1. Het geval van vaccins met nano-chip.
2. Vernietiging van de middenklasse, d.w.z. alle kleine bedrijven.
3. Sociaal isolement, families opbreken, verklikking cultuur.
4. Invoering van een digitaal geld voor de bevolking,
5. Vernietiging van een kassa.
6. Bevolkingsreductie.
7. Reductie van ouderen, depopulatie activiteiten: vaccins.

Deze en vele andere problemen kunnen worden uitgevoerd in de geplande chaos. Welke problemen eerder worden uitgevoerd en welke later, weet ik niet.
Wie het overleeft die zou het zien.