Dowgwillo_kop

Witamyblok wit|blok witNazwiskoblok wit|blok witHerbblok wit|blok witGenealogiablok wit|blok witKoligacjeblok wit|blok witAlbumy i wspomnieniablok wit|blok witHonor i Ojczyzna
Zdjęcia bezdomneblok wit| blok witAktualnościblok wit|blok witWarto przeczytaćblok wit|blok witWarto zobaczyćblok wit|blok witŻołnierze Wyklęciblok wit
blok wit
Matki Polkiblok wit|blok witPolskie Kresyblok wit|blok witLekcja historiiblok wit|blok witŚpiewnik wileńskiblok wit|blok witBiblioteka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte lezer.
De vrije vertaling van dit artikel is niet het werk van een professionele vertaler, dus u moet niet verrast zijn als u verschillende soorten fouten tegenkomt. Niet spelfouten zijn belangrijk maar de informatie die we kunnen verkrijgen.

 

Italiaanse virus cabaret en schizofrenie
van de gezondheidszorg ambtenaren.

dr J. Jaśkowski

[…]

Denk eraan:
Gezondheid is altijd een individuele zaak van de patiënt. Openbaar zijn huizen die bordelen worden genoemd.
Medische wetten dienen handelaren en geheime diensten om van de mens een beter slaaf te maken [politiek/economisch].

'Geen enkel land zal ter val gebracht worden zonder hulp van handige interne trollen.'

 

De machthebbende groep, de City of London Corporation, begon via hun nuttige idioten [Goldman genaamd Lenin] de Pruisische variant van byzantijnse beschaving over de hele wereld te verspreiden.
Dit staat synoniem voor de almacht van de staat over de burger en de vernietiging van overblijfselen van de burgerlijke vrijheid. Dergelijke pogingen hebben de afgelopen eeuw verschillende keren plaatsgevonden. Een voorbeeld is de Volkenbond of de Verenigde Naties. Zoals u weet, de Volkenbond heeft zijn rol niet vervuld, omdat het niet de bedoeling was deze rol te vervullen. Eerst moesten de grote monarchieën opengebroken worden, wat is perfect gelukt.
Er ontstond een staatjes die de City niet meer kon bedreigen. Er was een nieuwe wereldoorlog nodig om die nieuwe beschaving op te leggen aan hele continenten.
De ervaring, die tijdens de strijd is opgedaan, heeft geleid tot een wijziging van gebruikte methoden. Eerst massamedia bedrogen mensen door de Koude Oorlog in de schijnwerpers te plaatsen, wat de afschaffing van talrijke burgerrechten mogelijk maakte onder het voorwendsel van de strijd tegen de vijand en spionnen.

https://www.polishclub.org/2013/11/14/dr-jerzy-jaskowski-zimna-wojna-co-to-takiego-czesc-1/
https://www.polishclub.org/2013/11/16/dr-jerzy-jaskowski-zimna-wojna-co-to-takiego-czesc-2/

Tegelijkertijd ging de beroving van de helft van Europa, in het kamp genaamd Oostblok, door. Ik heb het al eerder over geschreven.
Toen werd er weer een oorlog uitgeroepen, dit keer tegen terrorisme. Zo'n terrorist is nog nooit berecht. Ze werden altijd vermoord, net als de vermeende aanval op Radio Gliwice in 1939 [WW II]. De vermeende daders werden destijds ook vermoord. Pas tijdens de processen in Neurenberg is duidelijk geworden dat om de Gestapo-provocatie ging.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Radiostacja_gliwicka

De staat ging hersenspoelen met behulp van eigen dwangapparaat, met een monopolie op informatie, onder de vlag van algemeen zogenaamd gratis staatsonderwijs. Precies zoals het in de 17e eeuw is ontworpen door een zekere heer du Point.

https://www.polishclub.org/2014/09/29/dr-jerzy-jaskowski-urojone-wojny-world-war-e/
https://www.facebook.com/JJaskow/posts/1056644901334802/

Wat betreft de coronavirus en de vermeende epidemie.
Helemaal aan het begin van de zaak werd social engineering gebruikt door de betekenis van medische basisconcepten te veranderden.
De voorbereidingen voor deze actie hebben de afgelopen twee decennia geduurd.
Poolstalige massamedia van Duitse eigenaren onder Amerikaanse leiding tot 2099, begonnen zich op de WHO en CDC beroepen als zogenaamd wetenschappelijke medische instellingen. Ondertussen zijn dit semi-particuliere administratieve instellingen onder de VN-vlag.
In het bijzonder, de WGO wordt gefinancierd door bijvoorbeeld B. Gates en farmaceutische industrie, wat al minstens tien jaar bekend is.
Ik hoef u toch niet te herinneren aan de cholera-epidemie in Haïti in 2010 veroorzaakt door de WHO. Er zijn meer dan 10.000 mensen omgekomen en tot op heden lopen er rechtszaken om deze mensen schadeloos te stellen.
https://www.tvp.info/47303813/szef-who-pomagal-juz-tuszowac-epidemie-cholery
https://www.cdc.gov/cholera/haiti/index.html
https://news.un.org/en/story/2020/01/1056021

Ik hoef u niet te herinneren aan 61.700 slachtoffers van de WHO en Gates acties tegen polio in India in 2011/12.
Ik hoef u niet te herinneren aan de polio-epidemie in Syrië of de talrijke epidemieën in Afrika na WHO-vaccins.

https://rampa.net.pl/co-z-nasza-medycyna/
http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/polio_who_wspolpraca,p726513995

CDC bezit 29 patenten voor vaccins, d.w.z. het is een commercieel bedrijf.
In Polen is het vergelijkbaar. De Gezondheidsinspectie is een instelling die zich bezighoudt met de distributie van vaccins in het land. Een keer per jaar wordt zogenaamde Gele Week actie aangekondigd met 30% korting op het vaccins. Dit betekent dat overgebleven 51 weken vaccins 30% duurder worden verkocht. Niemand met een gezond verstand zal immers zeggen dat de gezondheidsinspectie-medewerkers of heer Dr. Pinkas [leidinggevende] verkoop van deze vaccins uit eigen zak financieren. Tel het zelf, ongeveer 8-10 miljoen vaccins worden in Polen verdeeld tegen prijzen variërend van enkele tientallen tot 1500 zloty [ca € 335].
Hoeveel kun je eraan verdienen?
En de afgelopen 30 jaar is er nooit financiële verantwoording afgelegd!
En de afgelopen 30 jaar heeft belastingdienst deze instelling nooit gecontroleerd!!
In het bijzonder, onnodige vaccin aanbevolen door het [Poolse] ministerie genoemd van gezondheid, kost 1.500 PLN [circa € 335]. In China kostte hetzelfde vaccin slechts 800 PLN [circa € 176]. Het vaccin is gekocht bij hetzelfde bedrijf.
Wie heeft de 700 zloty verschil van elk vaccin genomen?

https://www.polishclub.org/2016/08/25/dr-jerzy-jaskowski-glowne-falszerstwa-wakcynologow-fikcyjne-pojecia/
https://gloria.tv/post/mz1bH2nQP2nk3aUgKt1pGtFvH
https://pl.pinterest.com/leokadiamika/drjaskowski/
https://www.polishclub.org/2018/09/06/kooperacja-monsanto-ministerstwo-rolnictwa-i-zdrowia-gis-rak/

In China, de zogenaamde coronavirus epidemie, stopte onmiddellijk na de afschaffing van de douanerechten op Amerikaanse goederen in februari 2020. Taks op 69 artikelen werden geschrapt en het aantal patiënten daalde al de volgende dag.

https://www.youtube.com/watch?v=ACDvocowpPU
https://www.youtube.com/watch?v=MW_QLRurueU
https://www.youtube.com/watch?v=x2RivLZrcwQ

Nou, maar dat kan niet zo, de concerns verliezen immers inkomsten.
De epidemie brak in Italië uit en van hieruit "Italiaans virus cabaret".
Ik wil u eraan herinneren dat de belangrijkste CIA-basis voor Europa in Napels is. Evenzo is een geheime terroristische organisatie genaamd GLADIO ook in Italië is opgericht. De Italiaanse maffia werd in 1943 door de CIA hergebouwd. President Andreotti was het hoofd van de maffia, wat de rechtszaak openbaarde.
Wie heeft gehoord over GLADIO en hun werkwijze ervan?

http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-informacje/item/97447-co-to-sa-teorie-spiskowe-w-xx-wieku-cd
https://www.polishclub.org/2014/03/19/dr-jerzy-jaskowski-kozacy-jak-dezinformuja-nas-zawodowi-historycy-czesc-ii/

Nu terug naar het virus waarmee de massamedia 'adverteren'.
De overgrote meerderheid van de informatie in media en online is onjuist.
Maar alles heeft ook zijn goede kant. Dankzij deze actie worden onmiddellijk nuttige trollen onthuld die de politieke correctheid van de regering ondersteunen.

Bijvoorbeeld:
Maciej Maciąg, een journalist uit Włocławek, met een huilend kind gezicht beangstigt hij de publiek met gruwelen van het virus door met de snelheid van een geweer te schieten met uit het vinger gezogen cijfers.
Dezelfde verkeerde informatie is te vinden op de pagina 'Moeder en stethoscoop' [Mama i stetoskop].
Zo ook een medewerker van de Universiteit van Poznań, dr hab. Piotr Rzymski, die onder wetenschappelijke uithangbord op internet uitzendt. Blijkbaar vertegenwoordigt hij milieugeneeskunde, maar uit zijn uitspraken zie je het niet, integendeel, het ruikt naar grootschalige propaganda.
Ik kan dit met alle openheid zeggen, als de oprichter van de eerste Northern Clinic of Environment Medicine in Polen, of als de eerste voorzitter van de Gdańsk afdeling van de Polish Society of Environment Medicine, of als een rechtbankdeskundige op het gebied van milieu-impact op levende organismen.
Heer Rzymski zou eerst geïnteresseerd moeten zijn in milieuvervuiling in Wuhan en niet in een virus dat:
Ten eerste, de aanwezigheid van het virus is al 60 jaar bekend en het patent sinds 2007. Waarom was eerder geen epidemie?
Ten tweede, het is niet bekend of het virus in dit ziekenhuis überhaupt was geïsoleerd, omdat ziekenhuizen dergelijke mogelijkheden niet hebben als gaat om tijd en hardware.
Ten derde, de echte smog in Wuham is meerdere malen groter dan bijvoorbeeld in Polen, en volgens overheidsinstanties sterven hierdoor alleen in Polen ongeveer 50.000 mensen.
Zoals de natuurkundige heer Rożek, vaak in diskrediet gebracht vanwege zijn gedachten, die wijkt kilometers van medische kennis af. Het meest interessante is dat deze heer, die zich voordoet als een wetenschapper, geen eenvoudige berekeningen kan maken met betrekking tot bijvoorbeeld het aantal sterfgevallen.

https://www.polishclub.org/2019/06/15/nauka-czy-brednie-naukowe/
https://niepoprawni.pl/blog/jacek-mruk/nauka-czy-brednie-naukowe

Maar alles op zijn beurt.
Wat is coronavirus en sinds wanneer is die bekend?
Volgens de CDC, waarnaar journalisten zo vaak verwijzen […] kennen we […] sinds het midden van de twintigste eeuw 36 coronavirusfamilies.
In tegenstelling tot wat trollen in de massamedia zeggen, veroorzaakt dit virus vanaf de jaren 60, 10 tot 20% van de infecties van de bovenste luchtwegen, niet te onderscheiden door een huisarts of om een verkoudheid of griep gaat. Symptomen van deze infectie zijn hoesten en loopneus die enkele weken aanhoudt.
Hoe dan ook, het heeft geen enkele praktische betekenis, want bij de behandeling van deze virale infecties is hetzelfde, of het nu een corona of een verkoudheid is. Ik heb het vaak beschreven.

https://www.youtube.com/watch?v=97s1WLpeJdo
https://www.youtube.com/watch?v=rMIFjjYbpZk
https://www.youtube.com/watch?v=n22f80qM3tI
http://biotalerz.pl/dr-jerzy-jaskowski-grypa-naturalne-sposoby/

En wat interessant is, de gezondheidsfunctionarissen niet eens proberen over het onderwerp te discussiëren, maar goedkeuren experimenten met onbewezen medicijnen met moeilijk te voorspellen schade aan bijvoorbeeld de lever.
Luister alstublieft naar deze televisie uitspraken. Geen van die pratende hoofden noemt zelfs de noodzaak om een constant vitamine D-3-gehalte rond de 100 ng te handhaven, terwijl zelfs studenten van voormalige Medische Academies wisten dat 75% van de immunogenen afhankelijk is van vitamine D -3.

https://www.youtube.com/watch?v=_qtVOEudjXQ
https://www.polishclub.org/2017/02/15/dr-jerzy-jaskowski-zdrowie-witamina-d-dokonczenie/
https://www.polishclub.org/2015/04/17/dr-jerzy-jaskowski-nasze-kochane-zdrowie-czyli-co-rola-witaminy-d/

Van coronavirussen, die ziekten bij de mens veroorzaken, hebben twee alfa, namelijk 229E en NL 63, en twee bèta: OC 43 en HKU 1. Deze virussen komen wereldwijd voor en hebben geen aantrekkingskracht voor de wetenschap.
Er zijn meerdere keren pogingen ondernomen om deze virussen te gebruiken om paniek te zaaien onder ongeïnformeerde mensen, maar zonder grote resultaten.
Dit was het geval bij de beroemde SARES in 2003, die zelf na enkele maanden stierf zonder enige behandeling. Ik moet u eraan herinneren dat dit een typische valse vlag was die werd veroorzaakt door een rioolstoring in de regio.
Het was vergelijkbaar met MARS in het Midden-Oosten, dat ook uit de krantenkoppen verdween voordat er een behandeling kon worden ontwikkeld, inclusief vaccins.
Ondanks uitgebreide publiciteit was het aantal doden minimaal, bijvoorbeeld in Canada stierven naar verluidt 45 mensen aan dit virus.
Nu een beetje informatie over hoeveel mensen sterven in Europese landen elk jaar in de zogenaamd normale omstandigheden.
Wie weet het?
Waarom praten journalisten en lokale trollen er niet over?
Je moet het zelf raden.
En de waarheid is als volgt:

Land

Sterfgevallen in één jaar

Sterfgevallen per dag

Italië

654.243

1.792

Frankrijk

619 477

1.697

Duitsland

947477

2.558

Spanje

435713

1.193

Oekraïne

654522

1,703

Polen

405150

1.110Zo zien eenvoudige wiskundige berekeningen eruit, natuurlijk afgerond en ze kunnen van jaar tot jaar enigszins variëren.

EEN BIJKOMEND PROBLEEM IS HET FEIT DAT MENSEN NIET STATISTISCH STERVEN DUS HET IS NOOIT ELKE DAG ZELFDE ANTAAL.

Het grootste aantal sterfgevallen wordt geregistreerd in de herfst en in het griepseizoen, d.w.z. februari, maart en april.
Met andere woorden, de cijfers in die periode kunnen met circa 20% worden verhoogd.
Met andere woorden, in maart kunnen bijvoorbeeld in Italië elke dag ongeveer 2.300 mensen sterven en dat zal niets bijzonders zijn.

Waarom kan zo'n eenvoudige berekening niet worden uitgevoerd door zo'n meneer Rożek, een natuurkundige, dat wil zeggen een persoon die op zijn minst een basis wiskunde kent, die als een wetenschap popularisator wil worden beschouwd; of de heer Maciąg, of een ander individu ongeacht geslacht na de voltooiing van de basisschool?
U moet deze eenvoudige vraag zelf beantwoorden, beste lezer.

We gaan verder.
Waarom bijvoorbeeld epidemie in Italië is in een industriële en niet in een agrarische regio?
Ik noem hieronder de acties van Italiaanse regeringen op het gebied van de gezondheidszorg.
In de jaren 2009 - 2017 verloor de Italiaanse gezondheidszorg 70.000 bedden!!!
In de jaren 2009 - 2017 verloor de gezondheidsdienst volgens het Algemene Rekenkamer 46.000 werknemers, waaronder meer dan 8.000 artsen en meer dan 13.000 verpleegsters!!!
In de jaren 2009 - 2017 is het aantal bedden voor intensieve zorg met de helft gedaald tot 5.090, inclusief die in de particuliere sector voor meer dan 60,48 miljoen bewoners!!!
Ter vergelijking: Duitsland, met slechts 82,78 miljoen mensen, heeft meer dan 30.000 bedden voor intensieve zorg.
De toegepaste financiële bezuinigingen in Italië hebben het gezondheidsbudget met 37 miljard EUR verkleint. Evenzo werd in Polen tijdens de staat van beleg [1982-1989] 10,5% van het BBP aan de gezondheidsdienst toegewezen en na de transformatie in 1989 slechts 4% van het BBP.
[…]

Giroliami Siricha, voormalig Italiaanse minister van Volksgezondheid, merkt het volgende op:
"Zwake regering, geïnstalleerd zonder sociale acceptatie, zorgde ervoor dat gevaarlijke mensen [incompetent] die in dienst van internationale financiën stonden, ons land konden kapot makten."

Amerikanse Naval Medical Research Unit NAMRU - 3, gestationeerd in Egypte (Caïro), kwam medio december 2019 naar Signolla op Sicilië. De commandant van de eenheid is Capt. Maarschalk Monteville.
Zoals de kapitein zei: "Ze zullen Africom, Centcom en Eucom blijven steunen.”
De missie van NAMRU-3 is het onderzoeken, bewaken en detecteren van opkomende en terugkerende ziektedreigingen, zowel voor het leger als voor de volksgezondheid om strategieën te ontwikkelen om deze bedreigingen te verminderen in samenwerking met gastlanden en internationale en Amerikaanse instanties, onder de verantwoordelijkheid van CENTCOM Central Command , EUROPEAN COMMAND GUIDE EUCOM EN COMMAND GUIDANCE AFRICA AFRI COM. "
Makkelijk.
Niemand van betrokkene bij de bekendmaking van de vermeende pandemie mensen, heeft gegevens verstrekt over luchtverontreiniging in deze superindustriële regio's.
Laat me u eraan herinneren.
Nog vorig jaar zelfde mensen in de Warschau-regering bedreigden met 50.000 doden als gevolg van smog in Polen. Zoals je kunt zien, thema smog bestaat dit jaar niet meer in de massamedia. Volgens de regering sterven ongeveer 137 mensen als gevolg van luchtverontreiniging maar niet 9 of 11 als gevolg van coronavirus volgens desinformatie van de massamedia.
Gezien dat alle industrie [in Polen] in westerse handen is, waarom wordt de vervuiling rond fabrieken niet gecontroleerd?

Er werd ook vergeten te vermelden dat in Italië, in de regio Bergamo, de wijze raadsleden hadden vorig jaar 154.000 griepvaccins gekocht. In de periode november [2019] - januari [2020] zijn 141.000 vaccins gebruikt. Er werden 129.000 vaccins gegeven aan mensen ouder dan 65 jaar. Volgens Giancarllo Malchidi, directeur Preventieve Geneeskunde, zijn er dit jaar 181.000 vaccins gekocht. Vaccins zijn bedoeld voor personen ouder dan 65 jaar en voor kinderen ouder dan 6 maanden.
Daarnaast zijn 35.000 mensen in Bergamo ingeënt tegen meningokokken en pneumokokken. Maar liefst 40 artsen sloten zich aan bij, zoals ze zeggen, een ongekende vaccinatie-operatie.
Zo informatie verstrekte Bergamo News.
Zoals bekend het griepvaccin verhoogt het risico op krooninfectie met 36%.
Dit is niet zo gek. In Polen gooien ook lokale overheden het geld van de belastingbetaler weg door vaccins te kopen.
Met andere woorden, het is duidelijk te zien dat het hele virus-schandaal bedoeld is om de epidemie na vaccinaties te verbergen. In het zuiden van Italië zijn boeren, net als in Polen, allergischer voor allerlei soorten overheidsacties en hebben zich niet ingeënt. Er wordt alles aan gedaan om dit feit te verbergen.

En het meest interessante, zoals gewoonlijk aan het einde.
Het presidium van de Hoogste Medische Kamer komt plotseling tot leven en verdedigt artsen door te zeggen dat de regering de mond van artsen sluit en de kamer zal dat nooit laten gebeuren.

https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Koronawirus.-Probuja-uciszac-polskich-lekarzy-Naczelna-Izba-Lekarska-apeluje-Mowcie-prawde

Wacht even.
Nog niet zo lang geleden, ongeveer 4 jaar geleden, was juist de Hoge Medische Kamer die de verklaringen van artsen begon te blokkeren. Niet alleen dat, de medische kamer maakte artsen bang met strafzakken en legde straffen van duizenden zlotys op, niet alleen voor het uiten van hun eigen mening, maar zelfs voor het vertalen van wetenschappelijke artikelen.

ttps://izba-lekarska.pl/prasa/naczelny-sad-lekarski-ukaral-lekarke-antyszczepionkowcow/
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/nauka/1930506,1,sad-lekarski-skazal-guru-polskich-antyszczepionkowcow.read
https://wolnislowianie.wordpress.com/2019/02/02/sad-nad-dr-hubertem-czerniakiem/
https://www.radiolodz.pl/posts/56757-za-kwestionowanie-szczepien-lekarz-zawieszony-w-prawie-wykonywania-zawodu
https://www.polishclub.org/2019/12/20/anonimowi-tchorze-na-marginesie-procesow-izb-lekarskich-w-nawiazaniu-do-afery-p-dr-czerniaka/

[…]
Met andere woorden, africhten van artsen moet doorgaan omdat de farmaceutische industrie winst moet maken en dit mag niemand en niets bederven.

Dus typische schizofrenie.
Dat dit enige is waar het om gaat, blijkt uit de standpunten van de Hoge Medische Kamer, bijvoorbeeld oproepen tot het kopen van tests,
ondanks het feit dat geen van de tests de juiste kwaliteit controle heeft doorstaan,
ondanks onze kennis dat ongeveer 75% van de tests vals-positief is,
ondanks het feit dat zeer dure varkensgriep tests in 2009 niet juist waren en honderdduizenden belastinggelden waren uitgegeven om dit te bevestigen.
De grieptest kostte ongeveer 350 zloty [ ca € 80], de huidige al ongeveer 500 zloty [ca € 112]. Dankzij de steun van de Medische Kamer werd ongeveer 500 miljoen PLN uitgegeven aan onnodige tests.
Nou ja, misschien anders.
Nodig voor bedrijven en het leger om de verloop en verspreiding van ziektekiemen te observeren. Dit is niets nieuws. Soortgelijke oefeningen werden door het Amerikaanse leger uitgevoerd op hun burgers, bijvoorbeeld in New York en in de metro van San Francisco.
Dit is hetzelfde project als het uitvoeren van de vierde vaccinatie testfase bij Poolse kinderen. Natuurlijk zonder toestemming en medeweten van ouders en zelfs de meeste dokters.
Alleen waarom ZIJ geacht worden te verdienen en we moeten betalen?
Evenzo de verkoop van vermeende desinfecterende vloeistoffen bij benzinestations voor 169 PLN per 5 liter. […]
Bij hetzelfde stommiteiten hoort dragen van latex- of rubberen handschoenen door parlementariërs en andere mensen. Het bewijst alleen gebrek aan elementaire kennis.
Waarom?
Omdat,
allereerst zijn de handschoenen niet steriel en kunnen ze hoogstens bescherming bidden voor mensen die poep moeten opruimen, aardappelen of andere groenten schillen.
ten tweede, er zijn honderdduizenden bacteriën op onze handen en gebeurt er niets. De handen zijn droog. Iedereen weet dat als ze handschoenen aantrekken dan binnen 5-10 minuten de handen vochtig worden en zo hebben we een perfecte omgeving voor de reproductie van ziekteverwekkers.
Kijk hoe zielig de zogenaamde coryfeeën van de wetenschap zijn, die zeggen dat gezichtsmaskers een toename van het aantal ziekteverwekkers kunnen veroorzaken, maar vergeten dat je deze maskers om de paar uur onder heet strijkijzer moet leggen.
Ze waarschuwen echter niet dat rubberen handschoenen alleen kunt u aantrekken nadat u uw handen met alcohol hebt gespoeld om de openingen van de zweetporiën te sluiten - net zoals chirurgen dat doen. En blijkbaar is de voorzitter van de Kamer of Senaat een chirurg?
Dat 'de ouden en wijzen' willen deze door hun zelf uitgelokte situatie gebruiken om de middenklasse en economie te vernietigen, staat buiten kijf. De regering trekt bijvoorbeeld ongeveer 30 miljard euro uit voor zgn. schild maar waar kwam het geld plotseling vandaan?
Dat is ongeveer 10% van het budget.
Een dergelijk bedrag stond niet in het budgetplan.
Over het algemeen zou het 212 miljard zijn en ongeveer 110 miljard voor de strijd tegen smog, d.w.z. ongeveer 75% van de jaarlijkse staatsbegroting. Het is ongeveer 20.000 PLN per één werkende. Gezien het gemiddelde jaarinkomen dan moet iedereen minimaal 6 maanden gratis werken!
Iemand moet toch verdienen en mensen besturen is het meest winstgevende zaak.